U wilt een duidelijk advies dat uitgaat van uw onderneming

Een goede analyse van de bedrijfsrisico’s is voor iedere onderneming essentieel. Ons advies presenteren wij helder en overzichtelijk. Samen zoeken wij naar de juiste balans tussen risico’s verminderen, zelf dragen of afdekken met slimme verzekeringsoplossingen. Inhoudelijke kennis wordt daarbij vertaald in voor u begrijpelijke antwoorden en oplossingen. Dat geeft u zekerheid maar zeker ook rust en een veilig gevoel.

Wij adviseren u over risicobeheer en de best passende verzekeringen. Dankzij maatwerk kunt u zich bezighouden met uw passie: ondernemen.

Onze werkwijze bij risicobeheer

We doorlopen de volgende stappen

Stap 1

Analyse

Eerst maken wij kennis met u en uw bedrijf. Zo krijgen wij een beeld van wie u bent, welke activiteiten uw bedrijf verricht en wat u van ons verwacht. Vervolgens brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot de bezittingen, bedrijfsmiddelen, activiteiten, directie en bestuurders, en de medewerkers. Daarna volgt onze analyse, waarbij wij in gesprek met u nagaan welke risico's u kunt verkleinen, welke risico's u accepteert en welke risico's u niet accepteert. De risico's die u niet accepteert moeten worden verzekerd.
Stap 2

Beoordeling bestaande verzekeringen

Bij stap 2 kijken wij naar uw huidige verzekeringspolissen. We beoordelen de voorwaarden en premies om te kijken of het pakket nog bij u past.
Stap 3

Preventieve maatregelen

Samen bekijken wij welke maatregelen genomen kunnen worden om de kans op schade te beperken. Dit kunnen organisatorische, bouwkundige, elektronische maar ook juridische maatregelen zijn.
Stap 4

Marktverkenning

Wanneer duidelijk is wat (opnieuw) verzekerd moet worden en onder welke condities dat moet, dan start de marktverkenning. Wij zetten de vraag uit bij diverse verzekeraars. Aan de hand van de offertes beoordelen wij of alle noodzakelijke risico’s afgedekt zijn en zoeken we naar de scherpste premie en voorwaarden.
Stap 5

Aanpassing van de portefeuille

Wanneer ons advies en de aangeboden verzekeringen akkoord zijn, passen wij uw portefeuille aan. Wij coördineren de contacten met de verzekeraars en zorgen dat de polissen zo snel mogelijk in lijn lopen met ons advies. Vanzelfsprekend voorkomen wij dat er hiaten of dubbele dekkingen ontstaan. Kortom, u heeft daar geen omkijken naar.
Stap 6

Beheer en onderhoud

Goed risicobeheer is een doorlopend proces met jaarlijkse gesprekken. Het is belangrijk dat wij een goed zicht hebben en houden op de risico's van u en uw onderneming. Een compleet en actueel klantbeeld is daarbij essentieel.

Wilt u een duidelijk advies? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op!